zondag 17 februari 2013

Week 7 2013


Week 7 met een tevreden gevoel afgesloten. Deze week weer aardig wat km's kunnen lopen na de rugklachten van vorige week. Dinsdag op de baan al met de fartlek training mee kunnen doen. Donderdag een korte duurloop rondje Nannewiid. En dan vrijdag de Utrechtse Heuvelrug Trail van 30km. De UHT was pittig lopen met een bevroren ondergrond met een paar cm sneeuw.
Desondanks met een paar andere trailers deze tocht gelopen. Geen naweeën na deze afstand om zaterdag aan de start van de 8 van Langezwaag te staan. Lekker ontspannen op een tempo van 4'30 over het asfalt 10EM lopen. Wat loopt asfalt dan licht vergeleken met een besneeuwde en bevroren ondergrond. Als afsluiter van de week zondag trailruntraining gegeven aan de lopers van AV Heerenveen. Lekker even spelen op de Havelterberg. Een mooie locatie in het noorden om wat te kunnen trailen en de techniek te trainen.
De komende weken voorbereiden met duurlopen op de DFW marathon. Tussendoor de Salland trail en misschien nog een andere wedstrijd mocht dat uitkomen qua planning.
Keep you posted.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten